POD POKROVITELJSTVOM VLADE HNŽ Foto: Vlada HNŽ
U Mostaru održana lovačka večer Lovačkog društva 'Jarebica'
Pod pokroviteljstvom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije i Nevenka Hercega, predsjednika Vlade i u organizaciji Lovačkog društva "Jarebica" održana je tradicionalna Lovačka večer u svadbenom salonu Afrodita na Sretnicama, izvijestili su u ponedjeljak iz Vlade HNŽ-a.

Veselko Čerkez, predstojnik Ureda predsjednika Vlade HNŽ-a, u ime predsjednika Vlade pozdravio je nazočne i istaknuo iznimnu bitnost lovstva, ali i poštivanja lovačke etike.

"Vaša dužnost je, također, i održavanje normalnoga eko-sustava i uzgoj i zaštita divljači, te s pravom možemo istaknuti da ste vi, lovci, istinski zaštitnici divljači i prirode. Budite uzor svima koji vole divljač i prirodu. Dobra Vam kob!", kazao je Čerkez.

Predsjednik Lovačkoga društva "Jarebica" Mostar Maki Grle pozdravio je sve nazočne lovce i ostale uzvanike i posebice zahvalio Vladi Hercegovačko-neretvanske županije i predsjedniku Hercegu, kao i ostalim donatorima i prijateljima Društva.

Nazočne je upoznao s radom Društva, planovima i problemima s kojima se lovci susreću, naglasivši kako je večerašnje prijateljevanje prigoda za razmjenu iskustava i učenje o novinama u lovstvu.

Slavko Marin, predsjednik Lovačkog saveza Herceg-Bosne, u kratkom obraćanju nazočne je pozdravio ističući važnost ovakvih skupova gdje lovci prijateljuju, razmjenjuju iskustva i uspostavljaju temelje za daljnje jačanje lovstva na ovim prostorima.

Autor:
Prvi.tv